Behandlingar

Svensk klassisk massage

Oljemassage som är valbar där du väljer mellan avslappnande massage eller behandlande med, vid behov, terapeutiska stretchar och triggerpunktsbehandling. Under din behandling ligger du på en IR madrass med varma ametiststenar, vilket gör dig extra avslappnad. 

Övre rygg (behandlande massage med fokus på nacke och axlar)

 • 30 min 350:-

Nedre/övre rygg och nacke

 • 45 min 525:-
 • 60 min 700:- 

Rygg + valbar del (vad, baksida lår, säte, fötter, armar och händer, framsida vad, framsida lår, mage, bröst, ansikte)

 • 60 min   700:-

Helkroppsmassage Vi inleder med att göra en, valbar, mjukgörande inpackning av dina fötter. Därefter följer en massage där vi går igenom hela din kropp.

 • 1,5 timme    1000:-
 • 2 timmar      1400:-

Boka din tid via bokadirekt.se -->

 

Lymfmassage

Att ha ett fungerande lymfsystem är viktigt för att kroppen ska kunna försvara sig mot infektioner av olika slag och rena sig från slaggprodukter. Det är även en viktig del av kroppens cirkulationssystem. Lymfmassagens syfte är att lossa och lösgöra gammal ärrvävnad för att öka transporten av lymfvätska och slaggprodukter från vävnaden tillbaka till blodbanan för att slutligen transporteras ut ur kroppen via urinen.  

Under behandlingen stimuleras lymfsystemet med djupandning och lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Ibland något djupare grepp för att lösa upp fibroserna. Det är en mycket lugnande behandling som passar alla förutom kunder med obehandlat svagt hjärta eller om du går under cancerbehandling. Inte heller till kunder med infektioner, t.ex. rosfeber. Massagen passar speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta eller trötthetssymtom.  

När man börjar en behandling av ett stagnerat lymfsystem rekommenderas att man går 3-5 ggr med 7-10 dagar mellan behandlingarna, sedan är det bra att gå regelbundet var 4-6 vecka. Vid första tillfället går vi tillsammans igenom den egenvård du kan göra hemma mellan behandlingarna. Tänk på att dricka ordentligt med vätska före och efter behandlingen för bästa effekt.

 • Lymfmassage 120 min på IR-madrass och vibrationsplatta (1:a tillfället)      1500:-
 • Lymfmassage 105 min på IR-madrass och vibrationsplatta (Fortsättning)    1150:-
 • Lymfmassage startpaket 1 x 120 min + 2 x 105 min     3200:- 
  • Ett bra erbjudande för dig som vill komma igång med din behandling av lymfsystemet.  Du bokar din första behandling med startpaketet. Därefter går du in och bokar ytterligare 2 x 105 min.

Boka din tid via bokadirekt.se -->


Het sten massage

Metoden härstammar från den kinesiska medicinen och den japanska massagen. Behandlingen löser upp spänningar, musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Tyngden av stenarna och värmen gör att du kommer ner i varv och känner dig avslappnad.

 • 60 min     900:-
 • 90 min     1350:-
OBS! Het sten massage är inte lämpad för dig som har hjärtproblem, är gravid, eller har svårinställd diabetes.

Boka din tid via bokadirekt.se -->


Energimassage

Energigivande massage av rygg, nacke och armar som utförs sittande med kläder på.

 • 30 minuter  350:-

Boka din tid via bokadirekt.se -->


Betalning av behandlingar sker via swish eller faktura.  Hos mig kan du använda dig av friskvårdsbidrag och jag är ansluten till Epassi och Wellnet.
Lokalen är ej handikappanpassad då det finns trappor. Hunden Truls, av rasen Bichon Havanais, är oftast med oss under behandlingen.